
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Kuracie prsia
Bravčové plátky zo stehna
Zemiaky
Oravská slanina
Anglická slanina
2 druhy klobásy
Cibuľa
Horčica
Soľ
Čierne mleté korenie
Červená paprika
Olej
Alobal
Postup:
Mäso umyť , odblaniť a naklepať. Okoreniť, potrieť horčicou a nechať odležať. Očistiť zemiaky, nakrájať na krúžky. Očistiť cibule a nakrájať na krúžky. Pokrájame klobásky a slaninky na krúžky a tenké plátky. Odtrhneme dlhší alobal, pokvapkáme olejom a uložíme najprv zemiaky, osoliť a okoreniť. Potom pokladáme cibuľu, klobásky a na to mäso kuracie a bravčové. Na mäsko opäť cibuľu a slaniny , pár kvapiek oleja a opäť zemiaky. Tie okoreníme a osolíme a urobíme bochník z alobalu. Plech odkvapkať olejom a nakladať bochník z alobalu . Piecť na 180 - 200 stupňov Celzia 1,5 -2 hodiny