
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
1) Losos (5 porcií)
2) 1 balenie čiernych špagiet
3) Polovica cibule
4) Olivový olej
5) 10 prepeličích vajec
6) Krém
7) Citrón
8) Korenie podľa chuti
Postup:
Predhrejte multivarku, pridajte olivový olej, cibuľu. V samostatnej hlbokej miske zmiešajte surové prepeličie vajcia a 200 ml smotany, rozšľahajte metličkou alebo vidličkou. Predhrejte rúru až na 200 stupňov. Rybu dáme na sklenený plech, dochutíme korením, navrch dáme polovicu citróna a necháme 30 minút v rúre. Uvaríme čierne špagety, scedíme vodu, pridáme do pomalého hrnca, pridáme k nim obsah misky, premiešame. Varíme v režime „smaženie“ 10 - 15 minút. Podávame spolu na tanieri.