Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
3 ks gyoza cesto
150 g cervena sosovica
SOĽ
GrilovaCie korenie
2 plátky oravskej slaniny
200 g hrášok mrazený
1 PL wasabi
100 ml smotana
Postup:
Šošovicu uvaríme v osolenej vode na kasu, pridáme nakrájaný jeden plátok slaniny, dochutíme grilovacím korením a dobre zamiešame. Touto zmesou naplníme gyozové cesto a zmotáme do tvaru ravioli.Takto hotové ravioli varíme cca 3 minúty v horúcej vode alebo naparíme a potom sprudka opečieme na panvici Medzitým si spravíme hráškové pyré. Hrášok uvaríme v smotane, ochutíme soľou, korením a wasabi Dobre rozmixujeme a prepasírujeme. Pyré rozotrieme na tanier, poukladáme ravioli Druhy plátok slaniny opečieme na panvici z oboch strán do chrumkava a dozdobíme hotové ravioli.