
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
hovädzia roštenka
divina
šľahačková smotana
4 druhy korenia
brusnice (sušené alebo čerstvé)
zemiaky
olej
soľ
vajíčka
víno
Postup:
Hovädziu roštenku dáme na noc do pácu – 4 druhy korenia, soľ, olej. Divinu napácujeme v šľahačkovej smotane, do ktorej pridáme 4 druhy korenia, soľ, brusnice. Mäso nakrájame na plátky a prudko opečieme z oboch strán a dáme dopiecť do rúry na 180 stupňov asi 35 minút. Do výpeku z mäsa pridáme kúsok masla, smotanu z pácu, brusnice a víno. Varíme do zhustnutia. Podávame s ryžou, domácimi hranolkami a volským okom