Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
1 kg cibule
3 dcl suchého bieleho vína
2 l hovädzieho vývaru
2 strúčiky cesnaku
2 ks bobkového listu
Za hrsť čerstvého tymianu
Soľ, čerstvo mleté čierne korenie
2 lyžice masla a 1 lyžicu olivového oleja, francúzsku bagetu
Postup:
Očistenú cibuľu narežte na osminky. V hrnci si roztopte maslo, pridajte olivový olej. Pridajte narezanú cibuľu. Na miernom plameni smažte asi 20 minút, nezabudnite poriadne miešať, aby sa vám cibuľa nespálila. Zhruba po 20 minútach pridajte najemno nasekaný cesnak, tymian, bobkový list, osoľte, okoreňte a podlejte vínom. Premiešajte, pridajte hovädzí vývar a varte asi polhodinu. Bagety pokrájajte a dajte zapiecť.