Hovädzí steak so šťuchanými zemiakmi

Hlavné jedlo: Kávboj story

Hovädzí steak so šťuchanými zemiakmi a opečenou kukuričkou.

Pripravte si doma menu podľa Lukáša Kreškóciho.

Suroviny: 

Hovädzie mäso

Zemiaky

Kukurica

Čierne korenie

Cibuľka

Maslo

Soľ

Smotana

Rozmarín

Olivový olej

Zdroj: TV JOJ

Postup:

Mäso osolíme, pokoreníme a dáme do vrecka na vakuovanie. Pridáme olivový olej a rozmarín. Zavakujeme. Dáme variť metódou sous vide pri teplote cca 53 stupňov na 45min až 120min. Takto pripravené mäso opečieme na masle na panvici.  Uvaríme očistené zemiaky do mäkka, popučíme, prilejeme trošku smotany a na koniec opečenú cibuľku. Uvarenú kukuricu opečieme na panvičke s maslom.