Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny: bravčové plece alebo krkovička bez kosti, šampiňóny, kuskus, zemiaky, paradajky, paprika, jalapenos, kyslé uhorky, šalátová uhorka, reďkovka, olej, soľ, korenie, cesnak, cibuľa, grilovacie korenie, jogurt, majonéza, koriander, pažítka, petržlenová vňať
Postup:
Mäso si deň pred pečením naložíme do mlieka na 24 hodín, pred pečením ho potrieme veľkým množstvom grilovacieho korenia a pretlačeného cesnaku, dáme na plech na ktorý dáme nakrájanú cibuľu olej a vodu a pečieme 1,5 hod pri 200 C zakryte alobalom a dalsiu hodinu alebo hodinu a pol bez alobalu na 180 C, kým sa nám mäso nerozpadáva, potom ho natrháme do cibuľovo -cesnakového základu kuskus si uvaríme podľa návodu, ideálne je použiť kurací alebo zeleninový vývar.
Cesnakový dresing: Zmiešame biely jogurt, majonézu, čerstvé nasekané bylinky, soľ, korenie.