Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
1 hrnček jazmínovej ryže
2 hrnčeky vody
soľ
ochucovadlo bez glutamínu
2 PL horčice
3 PL oleja
1 PL vorčestra
sójová omáčka, kečup
Mleté čierne korenie
500 g bravčového mäsa
Rajčinový základ na varenie mäsových guličiek
2 PL oleja
2 PL cukru
Postup:
Ryžu varíme do mäkka, odstavíme, necháme vychladnúť. Zmesou naplníme papriky a dáme do rajčinového základu, urobíme guličky obalené v múke. Necháme skaramelizovať, na to orestujeme zvyšok paprík nakrájaných na malé kúsky. Pridáme 2 rajčinové 250 ml rajčinové pretlaky, privedieme do varu Vložíme plnenú papriku, guličky, varíme na miernom ohni 30 minút.