Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie: instatná káva, mascarpone, šlahačka, cukor, váječný końak, stužovač šľahačky, piškóty.
Postup: Uvaríme 300 ml silnej kávy necháme ju vychladnúť. Vymiešame 600 gramov mascarpone, 600 g šľahačky s 3 lyžicami cukru a 3 lyžicami vaječného koňaku. Pridáme pred šľahaním tiež dva stužovače šľahačky. Piškóty namočené vo vychladnutej káve ukladáme do na dno nádoby, potom potrieme zmesou mascarpone a šľahačky. Skrášlime bobuľami hrozna, znova dáme dve vrstvy piškót namočených vo vychladnutej čiernej káve, znova nanesieme vrstvu krému , posypeme kakaom a ozdobené jahodami, kiwi, hroznom a mätovými lístkami .