dezert - podzimný západ slnka Bez servítky

Dezert: Podzimný západ slnka

Pohár z bieleho jogurtu a mascarpone.

Pripravte si doma recepty z dnešnej epizódy.

ingrediencie:

750 ml bieleho jogurtu 

750 ml mascarpone 

2 vanilkový cukor 

1 balík práškovej želatíny 

2 balíky beke keksy

150 g masla 

2 kompótové konzervy ananásu 

Zdroj: TV JOJ

Postup:

Keksy si podrvíme a rozmiešame s maslom tým nám vznikne spodná vrstva. Stredná vrstva sa skladá s jogurtu mascarpone a vanilkového cukru. Tieto suroviny pomiešame spolu a vkladáme na zmes z keksov. Na vrch sa pripraví rozmixovane kúsky ananásu so šťavou. Túto hmotu následne vlejeme do hrnca pridáme želatínový prášok a na miernom ohni miešame. Po vychladnutí vlejeme tekutinu na pripravené vrstvy dezertu a čakáme do stuhnutia želatíny. 

Tagy: Dezert