Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
mrkva
petržlen
cibuľa
zeler
kuracie stehná
čierne korenie, vegeta, celé nové korenie
Postup:
Do veľkého hrnca pridáme umyté kuracie stehná . Zeleninu nakrájame na väčšie kúsky dáme do hrnca aj s cibuľou ktorú nebudeme šúpať (šupka dodá krásnu farbu), ktorú len prepolíme a hodíme do hrnca spolu s korením. Nesolíme. Zalejeme studenou vodou, tak aby boli všetky suroviny zaliate. Privedieme k varu a varíme na miernom ohni aspoň dve hodiny. Počas varenia zbierame naberačkou tuk a penu (bielkovinu) z povrchu vývaru. Nakoniec vývar scedíme cez sitko. A môždme podávať s domácimi rezancami.