Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
2 balíky lúskovej fazule
lyžica cukru
1 šľahačka
lyžica octu
1 cibuľa
maslo
8 až 10 vajíčok
soľ
bobkový list
nové a čierne korenie celé
vegeta ( vlastná )
mletá červená paprika
viazanička petržlenu a zeleru
pór na vyvarenie
Postup:
Na masle opražíme cibuľu, pridáme cukor, aby sa urobil karamel, pridáme mrazené lúsky, keď sa obalia karamelom, cca 20 minút, zalejeme horúcim vývarom, pridáme korenie viazaničky, necháme povariť, cca 30 minút, potom vylejeme do misky šľahačku v nej rozmiešame červenú papriku a vlejeme do polievky. Keď zovrie, začneme topiť vajíčka. Opatrne rozbijeme vajíčko do naberačky a preklopíme do polievky. žĺtok musí zostať celý. Necháme povariť cca 10 minút , pridáme jednu alebo dve lyžice octu podľa chuti a je hotovo.