Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
5 vajíčok
5 lyžíc cukru
3 lyžice vody
3 lyžice oleja
5 lyžíc múka polohrubá
200 g čokoláda na varenie
300 ml šľahačky
ovocie z konzervy, jahody, hrozno,
2 lyžice kakaa
Postup:
Dáme zohriať čokoládu so šľahačkou, keď sa roztopí, necháme vychladnúť cca 30 minút, zatiaľ si urobíme cesto. Vymiešame bielka s cukrom, do žĺtkov dáme cukor, olej, vodu, múku a vymiešané bielka, všetko spolu zmiešame, odoberieme menšie množstvo do cukrárenského vaku, na plech vystlaný papierom z cesta robíme obrazec ciki caki a dáme zapiecť do rúry na ľ minúty, do ostatného pridáme kakao a premiešame, cesto vylejeme na plech k ciki caki a pečieme cca osem minút. Vychladnutú čokoládu vyšľaháme do peny a potrieme ním celé cesto, na neho dáme ovocie a zrolujeme. Ovocie dáme len do polky cesta. Chladíme 15 minút v chladničke a je hotovo. Na tanierik pridáme jahodu a hrozno, keďže sme vo vinárskej oblasti, hrozno nesmie chýbať.