Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
Vykostené kuracie stehna
cibuľa
olej
korenie na zemiaky
smotana
maslo
soľ
petržlenová vňať
hríby
zemiaky
hokaido
rožky
mlieko
slanina
Postup:
Na oleji opražíme cibuľu, osolíme, okoreníme. K vychladnutej zmesi pridáme rožky, ktoré boli namočené v mlieku. Všetko spolu zmiešame (pridáme strúhanku, ak je zmes riedka). Kuracie stehná naukladáme na omastený plech. Potom dáme na vrch plnku a na každé stehno plátok slaniny. Hokaido umyjeme, nakrájame na kocky a varíme v osolenej vode. Rozpučíme, prilejeme smotanu, osolíme, vymixujeme. Ostatné hokaido nakrájame na mesiačiky, naolejujeme, okorením a dáme piecť na vymastený plech.