Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Jeden balík rajčín - môžu byť aj cherry paradajky
jeden až dva pretlaky
cibuľa
múka
klinčeky
bobkový list
soľ
čierne korenie
cukor
voda
olej
Cesnak
Bazalka
Parmezán
Postup:
Na oleji opražíme nakrájanú cibuľku, do sklovita, dochutíme korením a soľou, posypeme múkou a urobíme zápražku, tú potom trocha zalejeme vodou a pridáme nadrobno posekané rajčiny, ideálne bez šupky, rajčinový pretlak, bobkový list, klinčeky 3-4 ks, pridáme 1-2 PL cukru, cesnak a necháme variť. Polievku môžeme aj zmixovať, podávame s parmezánom a nasekanou bazalkou.