Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
1/2 kg zemiakov
kapusta
2 mrkvy
2 veľké cibule
1 veľká cvikla
3 struky cesnaku
3 PL cukor
mäso na vývar
Korenie: bobkový list, čierne korenie, pretlak
Postup:
Urobíme vývar z mäsa, pridáme korenie, 2x bobkový list a nakoniec soľ. Mäso vyberieme z hrnca. Nakrájame zemiaky, dáme variť, keď budú zemiaky skoro mäkké, dáme do hrnca kapustu. Na panvici opečieme cibuľu, keď začína byť mäkká, dáme ju na bok, pridáme nastrúhanú mrkvu na veľkom strúhadle, mrkvu osmažíme. Keď je mrkva hotová, spojíme ju s cibuľou. Postrúhanú cviklu opražíme, všetko spolu spojíme 1 minútku, na panvici opražíme, dáme pretlak, 3 bobkové listy, zmiešame, aby sa všetko zlepilo. Pridáme 1 šálku vody a 3 PL cukor. Miešame kým roztopíme cukor. Necháme prevrieť. Nasypeme panvicu do hrnca, prevaríme 20 minút. Dáme nakrájané mäso a smotanu do taniera.