Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Plnka do torty - parížska
200g čokolády - roztopiť
Do misky:
5 vajec
3 PL kakao
200 práškový cukor
- šľahať 5 minút
- pridáme roztopenú čokoládu a ešte šľaháme nad parou 13 minút
Do vychladenej plnky pridáme 2x maslo.
Ganache - francúzska poleva:
200 g čokolády - nasekať
200 ml smotany na šľahanie - zovrieť, zaliať čokoládu a premiešať
Postup na zákusok:
Na dno misiek nasypeme rozdrvené sušienky koka, polejeme šťavou z višní, poukladáme višne. Navrstvíme parížsky krém a polejeme čokoládovou polevou. Na vrch ozdobíme višňami a mätou.