Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Budeme potrebovať: veľké šampiňóny bez stopky, olivový olej, plnka - tavený syr v črievku, bravčová šunka nakrájaná na jemno, strúčik cesnaku, cibuľa šalotka, soľ, korenie, strúhaný eidam
Postup:
Šampiňóny nekrájame, zbavíme ich lupeňov, cibuľku nakrájame na jemno, cesnak si pretlačíme lisom na cesnak. Na rozpálenej panvici si na olivovom oleji opražíme šalotku, pridáme pretlačený cesnak a orestujeme do zlatista. Potom do misky vytlačíme syr v črievku, následne vmiešame nakrájanú šunku na jemno, orestovanú cibuľku a cesnak, na záver okoreníme, osolíme. Šampiňóny naplníme plnkou a posypeme strúhaným syrom. Na plech dáme papier na pečenie jemne potrieme olivovým olejom. Šampiňóny poukladáme na plech a pečieme v rúre na 180 st. 10 minút. Šampiňóny dozdobíme zapichnutým rozmarínom a podávame teplé.