Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
olivový olej
1 cibuľa
1 konzerva
posekané paradajky v paradajkovej omáčke
1 dcl biele víno
mušle - slávky
soľ, korenie
2 strúčiky cesnaku
petržlenová vňať
500 g kalamárov
maizena
hladká múka
500 gramov tigrie krevety
petržlenová vňať
olivový olej
cesnak
Postup:
Cibuľu opražíme, dáme mušle, pridáme všetky ostatné ingrediencie a varíme cca 10 min. Kalamáre pokrájame na 1 cm krúžky, múku s maizenou pomiešame, obalíme kalamáre, zvyšnú múku strasieme a dáme vyprážať do rozpáleného oleja cca 2 min do zlatista. Na olej dáme krevety, pridáme cesnak a vňať a veľmi krátko podusíme, kým krevety nezmenia farbu na ružovú: 3 - max 5 min.