Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Pstruh lososovitý
Citrón
Kôpor
Kryštalická soľ hrubozrná
Šalátové uhorky
Jarná cibuľka
Biela paprika
Šťava z kyslých uhoriek
Grécky jogurt
Koriander
Cesnak
Postup:
Pripravíme si filety zo pstruha lososoviteho, ktoré zasypeme soľou a zakvapkáme šťavou z citróna. Pridáme trochu kôpru a odložíme do chladničky na 1 - 2 hodiny. Samotné gazpacho si pripravíme tak, že do mixéru dáme šalátové uhorky, kôpor, bielu papriku, šťavu z kyslých uhoriek, grécky jogurt, koriander, jarnú cibuľku a cesnak. Všetko rozmixujeme, dochutíme a môžeme podávať.