Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Roštenka
Soľ
korenie
Medová horčica
Šampiňóny
Gaštany
Tymián
Olej
Prosciutto do Parma
Lístkové cesto
Vajíčko
Zemiaky
Cibuľa
Smotana na šľahanie
Maslo
Postup:
Mäso si opečieme z každej strany na 1-2 minúty na veľmi prudkom ohni. Kým je teplé potrieme ho medovou horčicou. Rozmixujeme si hríby s gaštanmi a tymianom a dáme to odparovať na panvicu. Akonáhle je voda úplne odparená môžeme prejsť na ďalšiu fázu. Na fóliu si naukladáme prosciutto do Parma a na to po celej dĺžke dáme hríbovú zmes. Mäso vkladáme do stredu a opatrne zarolujeme. Mäso vložíme do chladničky. Mäsko si z chladničky vyberieme a obalíme v lístkovom ceste. Potrieme vajíčkom a môžeme dať zapekať na 30 min na 200 stupňov. Zemiaky si ošúpeme a nakrájame na malé kúsky. Tie dáme variť. Akonáhle sú mäkké, zlejeme vodu, roztlačíme pridáme smotanu na šľahanie, soĺ, korenie, maslo, s ktorým netreba šetriť. Orestujeme si na panvici cibuľku, ktorú do kase vmiešame.