Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
200 g veľká fazuľa červená
1 kg údené mäso
2 ks údená klobása
cestovina široké rezance
30 g hladká múka
4 ks mrkvy
2 ks petržlen
1 ks cibuľa
1 PL masti
1 ČL červenej papriky
korenie, soľ, domáca vegeta
2 ks bobkový list
7 ks nové korenie
14ks celé čierne korenie
Postup:
Vopred namočenú fazuľu uvarím s údeným mäsom v tlakovom hrnci 20 min. V druhom hrnci na lyžici masti orestujem nakrájanú cibuľu, mrkvu, petržlen, zaprášim múkou a posypem červenou paprikou. Zalejeme studenou vodou a pridáme bobkový list, korenie a vegetu. Varím až je zelenina uvarená a pridám nakrájanú klobásu a cestovinu. Na záver prilejeme uvarenú fazuľu, nakrájané mäsko a čerstvú majoránku.