Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
300 g horkej čokolády
200 g masla
4 vajíčka
200 g kryštálového cukru
60 g hladkej múky
10 g kakaa
Cca 150 g malín
Postup:
Nalámanú čokoládu s maslom roztopíme vo vodnom kúpeli, dáme nabok trošku vychladnúť . Vajíčka s cukrom vymiešame mixérom, pridáme rozpustenú čokoládovou zmes, hladkú múku a kakao. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie, pokladáme naň maliny a dáme piecť na 180 stupňov cca 25 - 30 minút . Treba kontrolovať, koláč ma byt vnútri akoby nedopečený. Necháme vychladnúť
Domáca malinová zmrzlina
200 g mrazených malín
250 ml šľahačkovej smotany
2 polievkové lyžice hnedého cukru
Postup:
Polovica balenia vanilkového cukru s pravou vanilkou Všetko vymixujeme do hladka, nalejeme do misky a dáme zamraziť
Karamelové pukance
Ingrediencie:
Pukance
Kryštálový cukor
Soľ
Maslo
Postup:
Najskôr si pripravíme karamel. Kryštálový cukor pomaly rozpustíme na karamel, keď ho máme rozpustené odstavíme z ohňa, pridáme doň maslo, soľ a hotové pukance. Zamiešame.