Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Prekladaný rezeň:
5 rezňov bravčového karé
Lyžica kečupu
Lyžica horčice
Lyžička vegety
Voda
3 vajcia na obaľovanie
Strúhanka na obaľovanie
Olej na vysmážanie
Postup:
Mäso si vyklepeme, osolíme a okoreníme. Dáme do rozšlahaného vajíčka, potom do strúhanky a dáme na rozpálený olej. Po osmažení dáme na plech zalejeme zálievkou. Zálievku si pripravíme z vody, kečupu, horčice a vegety. Pečieme do zmäknutia.
Zemiakový šalat:
1 kg červených zemiakov
1 konzerva hrachu
3 varené vajíčka
5 ks kyslé uhorky
2 majolky
½ cibule
Soľ /na dochutenie/
Korenie /na dochutenie/
Práškový Cukor /na dochutenie/
Voda z kyslých uhoriek /na dochutenie/