Postup: Korpus: Bielky vyšľaháme spolu s cukrom na tuhý sneh. Potom pridáme olej, žĺtka a zľahka vmiešame múku s práškom do pečiva a kakao. Upečieme na plechu vyloženom papierom na pečenie.
Plnka: Väčšiu časť vody dáme zovrieť, pridáme 70g kryštálového a vanilkového cukru a vo zvyšnej vode rozmiešane Zlate klasy. Do horúcej kaše postupne zapracujeme sneh zo 7 bielkov a 60 g cukru. Do polovice plnky vmiešame kakao. Na cesto natrieme najprv svetlu a potom tmavú plnku. Dáme vychladiť.
Karamelová šľahačka: Cukor upálime, zalejeme mliekom a rozvaríme. Do vychladnutého pridáme šľahačky v prášku a vyšľaháme. Povrch ozdobíme postrúhanou čokoládou a dáme stuhnúť do chladničky.