Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme: morčacie stehno,3 polievkové lyžice olivového oleja, 2 dc tmavého piva, šťava z pol citróna,1 cibuľa, 5 strúčikov cesnaku, tymian, rozmarín, petržlenová vňať, soľ, čierne korenie.
Postup:
Vykostene stehno nasolíme, nakoreníme, necháme chvíľu postáť a zatiaľ spravíme marinádu zo všetkých surovín, cibuľu najemno nasekáme, cesnak pretlačíme a pridáme do marinády, do nej naložíme mäso a necháme marinovať aspoň 12 hodín, mäso potom opražíme na panvici, aby sa stiahlo a preložíme do pekáča, zalejeme zvyškom marinády a dáme piecť na 170 min, počas pečenia podlievame pivom.