Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Cesto:
400g hladka muka
150 g práškový cukor
1 žĺtok
4 lyžice kakao
prášok do pečiva
250 g palmarin
Suroviny na cesto treba zapracovať na jednotné cesto, zabaliť do fólie a dať do chladničky na pol hodinu.
Plnka:
750 g tvaroh
200 g práškový cukor
vanilkový a rumový cukor
3 žĺtka
Postup:
Zo všetkých oddelených bielkov vymiešať tuhý sneh a jemne zapracovať do tvarohu, cesto vyberieme z chladničky, dáme na pol plech, vysypeme mukou nastrúhame prvú polovicu cesta, na to pridáme plnku a môžeme doplniť mrazeným ovocím, druhu polovicu cesta nastrúhame na vrch plnky a dáme piecť na 180 stupňov Celzia na cca pol hodinu.