Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Hovädzie mäso
Vajcia
Strúhanka
Horčica
Hrášok
Zemiaky
Smotana na šľahanie
Tavený syr v črievku
Soľ, korenie
Muškátový orech
Hráškové zemiaky
Mrazený hrášok
Postup:
Hovädzie mäso natenko vyklepeme, osolíme, okoreníme. Potrieme z oboch strán horčicou a obalíme v strúhanke - následne vo vajci a sprudka opečieme na oleji. Ukladáme kolmo do pekáča, potom zalejeme vývarom a pomaly pečieme - podlievame. Uvarené zemiaky rozpučíme, aby boli aj hrudky a zmiešame - muškátový orech, soľ, smotanu na šľahanie, syr v črievku.