Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Maslové sušienky 210 g
Maslo 100 g
Citrónová kôra
Citrónová šťava
Biela čokoláda 200 g
Smotana na šľahanie 180
Jemný tvaroch 205 g
Vanilkový cukor
2 ks Mascarpone
Ovocie na ozdobu 200 g
Postup:
Na základ rozmixujeme na jemno keksíky. Pridáme citrónovú kôru a premiešame. Maslo rozpustíme a vmiešame do keksíkov. Zmes povtláčame na spodok a po okrajoch tortovej formy a necháme počas prípravy krému zachladiť. Rozpustíme bielu čokoládu ponorenú v smotane na šľahanie. Rozmiešame a krém necháme vychladnúť. Do misky dáme tvaroh, mascarpone, vanilkový cukor a premixujeme. Pridáme krém z bielej čokolády a poriadne vymixujeme, pridáme citrónovú šťavu a premiešame. Krém vylejeme do korpusu (priemer 20 cm), zahladíme a necháme stuhnúť (na noc).