Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Kuracie prsia
Sušené dubáky
Smotana na šľahanie
Maslo cibuľa
Zemiaky
Rozmarín
Chili
Cesnak čerstvý
Cesnak granulovaný
Soľ
Korenie
Vegeta
Postup:
Ako prvé si narýchlo opražíme kuracie prsia na olivovom oleji. Okoreníme a dáme na 15 - 20 minút do alobalu a do trúby zapiecť. Medzi tým si spravíme dubáky - na panvici na troche oleja opečieme cibuľku, pridáme dubáky, zalejeme málinko vodou a necháme dusiť cca 15 minút. Pridáme soľ, korenie, vegetu, ochutime a úplne na koniec pridáme smotanu. Na zjemnenie pridáme masielko. Zemiaky pokrájame na plátky alebo mesiačiky a dáme trošku olivového oleja, cesnak, korenie, rozmarín a pečieme cca 20 minút.