Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujete: hovädzie mäso, portské víno, mrkva, cibuľa petržlen, zemiaky, maslo, parmezán
Postup:
Hovädzie zatiahneš v hrnci, zaleješ portským vínom, kde sa portské vyparí, pridáš koreňovú zeleninu - všetko so šupkou. Hodíš to do rúry na 160 stupňov Celzia a varíš pokiaľ sa mäso nerozpadá na vlákna.
Zemiaková kaša:
Ešte za horúca nastrúhaš veľa parmezánu dnu a vyšľaháš, aby sa spojila a bola ako keby naťahovacia. Servíruješ kašu najprv, potom polozíš mäso, jeden kus z každej zeleniny a preleješ výpekom. Na vrch dozdobíš bylinkami.