Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Šalát:
Ingrediencie:
Šalát
Mrkva
Hrášok balené
Uhorky kyslé
Vajcia
Horčica
Mlieko nesladené
Majonéza
Postup:
Uvaríme zemiaky. Potom ich dáme vychladnúť a ošúpeme. Nakrájame na hranolky menšie. Vložíme zemiaky do väčšej misy. Postupne do misy dáme mrkvu s hráškom, nakrájame na kolieska uhorky kyslé, vajcia na tvrdo, pridáme veľkú majonézu, podľa toho, koľko máme veľa zemiakov. Pridáme trochu horčice, dve lyžičky, a na koniec pridáme aj trochu nesladeného mlieka. Na koniec všetko zamiešame a šalát necháme odpočívať. Najviac chutí na druhý deň.
Mäso:
Potrebujeme: Tavený syr, biely jogurt, mäso morčacie, korenie strúhaný syr, panko strúhanka
Postup: Zmiešame biely jogurt, tavený syr, korenie, soľ a napacujeme v tom morčacie mäso, ktoré sme si nakrájali na rezne. Dáme na noc do chladničky. Keď mäso vyberieme, uložíme ho do rozohriatej rúry a ešte predtým posypeme panko strúhankou.