Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
4 menšie avokáda
1 šalotka
1 strúčik cesnaku
asi 4 sušené paradajky
šťava asi z 1 citrónu
soľ, korenie
Postup:
Avokádo si ošúpeme, nakrájame na menšie časti a vymixujeme nie úplne do hladka v mixéri. K avokádu pridáme šťavu z citróna, nadrobno nakrájanú šalotku, nadrobno nakrájané sušené paradajky. Osolíme, okoreníme a všetko premiešame. Opečená kreveta Suroviny: 15 ks veľkých predvarených kreviet, 5 PL olivového oleja, 5 PL masla, 1 strúčik cesnaku, ½ citróna, petržlenová vňať, soľ, korenie Krevety rozmrazíme, opláchneme ich pod vodou. Vysušíme ich, osolíme a okoreníme. Na panvici si rozohrejeme olej. Pridáme krevety, na plátky nakrájaný cesnak a na rýchlo osmažíme z oboch strán, pridáme maslo, šťavu z citróna a trochu petržlenovej vňate. Na hrubšie odkrojenú šalátovú uhorku si dáme guacamole, 1 krevetu a posypeme nadrobno nakrájanou petržlenovou vňaťou.