Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
lososový filet 500 g po odstránení kože
1 ks šalotka
1 ks jarná cibuľka
1 menšie balenie capari
štava z ½ citróna 1
pl sójovej omáčky
1 čl olivový olej
soľ podľa chuti
korenie podľa chuti
Postup:
Lososa si nakrájame na kocky cca 0,5 cm alebo ho naškrabeme, pridáme všetky ostatné ingrediencie, osolíme, okoreníme. Podávame na rukolovom hniezde – rukolu môžeme ochutiť podľa seba, na kraj tanierika dáme balsamico, toast a mesiačik citróna. Toast len najemno osmažíme na olivovom oleji. Tip: toasty si vždy robte sami, inak by Vám ich mohli priškvariť