Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
čokoláda na varenie 130 g
4 vajcia (z toho dve iba žĺtka)
maslo
hl. múka 1 PL
krištáľový cukor 60 g
vanilkový cukor 10 g
Postup:
Roztopíme si čokoládu s maslom, z dvoch vajec a dvoch žĺtkov si vyšľaháme hustejšiu zmes do ktorej pridáme cukor a múku a vyšľaháme polotuhú hmotu. Do tejto hmoty prilejeme roztopenú chvíľku vychladnutú čokoládu a zmiešame. Do foriem, ktoré sme si vymastili maslom a vysypali múkou nalejeme cesto do cca 2/3 formy a dáme piecť do trúby na 220 stupňov Celzia na 8 - 10 min v závislosti od výšky a veľkosti formy.