Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny: horčica, cesnak, cibuľa, soľ, oregano, čierne korenie, krkovička, zemiaky, mlieko, krkovička v suchom páci.
Príprava pácu: horčica - normálna, veľa cesnaku, oregano a čierne korenie, namastíme mäso zmesou a dáme do chladničky na 24 hodín.
Postup:
Pripravíme si rúru, plech namastíme olejom a po položení mäsa na plech dáme ešte cibuľu, trošku soli a dáme piecť na 170 - 180 stupňov Celzia na 20 - 30 min, záleží od rúry.
Zemiaková kaša: uvaríme si zemiaky,k toré posolíme, dáme potom do zemiakov podľa vlastného uváženia mliečko - bezlaktózové - a môžeme servírovať.
Podávame s broskyňovým kompótom alebo kyslými uhorkami.