Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
204 g hl. múka
6 vajec
kryštálový cukor
voda
70 ml škrob
40 g vanilkový cukor
1 kypriaci prášok
čerstvé ovocie
Plnka: mascarpone 250 g, tvaroh jemný 250 g, šľahačka 250 g Keksové maslo 50 g. Všetko zvlášť vynucovať a potom všetko zľahka zmiešame spolu.
Postup:
Vajcia zmiešame s kryštálovým cukrom do peny, potom dáme piecť na 170 stupňov Celzia a 45 min. Torta 204 g hladkej múky spolu s celým kypriacim a vanilkovým cukrom a kukuričným škrobom 30 g spolu všetko zmiešame a preosejeme 3 krát. Zvlášť si vyšľaháme vajíčka 6 ks do peny a potom nulovú zmes pomaličky zamiešavame na 5 krát do vaječnej peny. To celé nalejeme do formy a pečieme 45 min na 170 stupňov. Potom dáme tortu vychladnúť a prerežeme na 3 časti, plníme krémom, ktorý pozostáva z mascarpone, tvarohu jemného a jelšového masla a šľahačky. Týmto potrieme aj vrch torty a dozdobíme ovocím. Dáme zachladiť a môžeme podávať