![hlavne jedlo palivy luskacik daniel zeman bez servítky](https://static1.joj.sk/html/assets/img-transparent.png)
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Zelené fazuľové struky
Basmati ryža
500 g hovädzia sviečkovica
Olivový olej
Rastlinný olej
„dark“ sójová omáčka
Škrob
Sezamový olej
Čerstvé výhonky rôzneho druhu
Cesnak
Soľ
Čierne korenie
Čerstvé čili
Med
Žltý melón
Postup:
Mäso si nakrájame na menšie pozdĺžne kúsky. Naložíme a necháme odstáť v chlade v zmesi tmavej sójovej omáčky, korenia, soli, čili, cesnaku, olivového oleja a medu. Do woku pridáme olej a necháme dobre rozpáliť. Pridáme namarinovanú zmes mäsa a prudko restujeme s pomocou ohňa. Grilujeme dva a pol minúty, pridáme lusky s výhonkami. Podávame položené na basmati ryži.