Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
500 g surového čerstvého tuniaka
1 kg zemiakov
petržlenová vňať
cibuľa
soľ
olivový olej
sezam
citrón
šalátový mix
biely jogurt
3 strúčiky cesnaku
2 lyžičky horčice
Postup:
Tuniaka nasolíme a obalíme v oleji so sezamovými semiačkami a pripravíme na ošmahnutie na panvici. Pridáme zopár kvapiek olivového oleja a osmahneme chvíľku z jednej strany. Po chvíľke treba dodať do panvice vzduch pre lepší proces, preto otvoríme pokrievku a optimálne na balkóne vyvetráme výpary. Pečieme krátko, podľa chuti a požiadaviek hosti. Zemiaky očistime, vyvaríme, pridáme maslo, soľ, petržlenovú vňať a osmahnutú cibuľku. Premiešame a pripravíme k stolovaniu. Cesnakovo jogurtový dip spravíme z jogurtu, pridáme rozpučený cesnak a 2 lyžičky horčice. Pokvapkáme citrónovou šťavou a pripravene na papanie.