Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
4 x hokkaido
3 x mrkva
1 x cibula
4 strúčiky cesnaku
1 malý zázvor
olivový olej
smotana na varenie
tekvicové semiačka
soľ, korenie
Postup:
Hokaido očistíme, nakrájame tak isto mrkvu a cibuľu, cesnak a zázvor, ako prvé si orestujeme cibuľu a mrkvu, potom pridáme zázvor a cesnak a na zaver dáme do hrnca hokkaido, zalejeme vodou a necháme variť až kým všetky ingrediencie nezmäknú. Potom všetko dôkladne vymixujeme ponorným mixérom. Na panvici si ešte orestujeme na masle na kocky nakrájane hokkaido tak, aby kocky boli mäkké nie ako blato. Potom si opečieme na suchej panvici tekvicové jadierka, tie dáme na polievku spolu s kockami tekvice ako dekoráciu a pridáme smotanu na varenie na vrch.