Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
1.5 kg brav. líčok
3 ks mrkvy
2 ks petržlen
1 x cibuľa do líčok
3 strúčiky cesnaku do líčok
vetvička tymianu
4 dl červeného vina
Kaša:
2.5 kg zemiakov
2 hlavičky cesnaku
maslo
mlieko
Postup:
Líčka očistíme od blany a zarestujeme na rozpálenej panvici z každej strany. Líčka očistíme od blany, zarestujeme na rozpálenej panvici z každej strany, V tlakovom hrnci si zarestujeme cibuľu, mrkvu, petržlen, tymian a potom do toho rozpálenej panvici z každej strany. V tlakovom hrnci si zarestujeme cibuľu, mrkvu, petržlen, tymian a potom do toho vložíme orestované líčka, zalejeme vínom, pridáme vodu, dáme soľ, korenie a necháme variť dve a pol hodiny. Keď sú líčka mäkučké, vyberieme ich a ostatné suroviny vymixujem ponorným mixérom. Zemiaky očistíme, nakrájame na kocky a dáme variť do hrnca, keď zmäknú, vymixujeme a pridáme maslo a mlieko. Cesnak dáme piecť do trúby na 250 stupňov Stupňov, kým nezhnedne a nezmäkne. Na záver ho vymixujeme a pridáme do zemiakovej kaše.