Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
jahody
balzamico
med
limetková kôra
mascarpone
smotana na varenie
práškový cukor
amarantové piškóty
mlieko
Postup:
Jahody nakrájame na plátky, ochutíme balzamicom, medom, limetkovou kôrou, necháme odstaviť do chladničky. Mascarpone necháme dve hodinky vonku, nech nie je tuhé, zmiešame ho so smotanou na varenie, dochutíme práškovým cukrom, limetkovou kôrou. Necháme v chladničke vytuhnúť. Nakoniec robíme guľky, ktoré obalíme v amarantových piškótach. Položíme na jahody. Piškóty rozdrvíme, aby z nich ostali malé kúsky. Mlieko necháme zohriať a vyšľaháme z toho penu, ktorú nakoniec pokladáme na guľku.