Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
100 g údený losos
2 čl šťava z citróna
čierne korenie
2 hlavičky cibuľa
1 čl dijonská horčica
1 čl olivový olej
Postup:
Údený losos a cibuľu nakrájame na drobno. Všetky suroviny na tatarák zmiešame do kopy a môžeme aranžovať na tanier. Vrch dozdobíme kaviárom. Podávame s upečeným jemným pečivom.
Suroviny:
100 g zeler
100 g mrkva
20 g vlašské orechy
50 g strúhaný tvrdý syr
2 strúčiky cesnaku
1 čl kečup, horčica, worchester, sójová omáčka, soľ, korenie
Postup:
Zeler a mrkvu nastrúhame na jemno, pridáme na jemnučko nasekanú cibuľu, pretlačený cesnak, syr a ostatné suroviny podľa chuti. Zmiešame a môžeme aranžovať na tanier. Podávame s upečeným jemným pečivom.