Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
200 g cibuľa
200 g stehno z diviaka
200 g stehno z teľaťa
250 g zemiaky
25 g mrkva
15 g zeler
15 g petržlen + vňať
25 g cherry paradajky
25 g zelená paprika sladká
50 g lečo
1 PL pretlak
0,5 dcl olej
1 papriková pasta
1 strúčik cesnaku
soľ, rasca, majoránka, štipľavá paprika, sladká paprika
Postup:
Cibuľu nakrájame na drobno a opražíme na oleji. Pridáme nakrájané mäso na kocky, krátko orestujeme a zalejeme vodou. Pridáme všetky koreniny a lečo a varíme cca 1,5 hodiny. Dolejeme vodou podľa potreby a naraz pridáme nakrájané zemiaky na kocky a ostatnú nakrájanú zeleninu. Podľa chuti ešte dochucujeme koreninami. Varíme, kým mäso a zemiaky nie sú mäkké.