Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny na mäso:
Teľacie mäso
Mrkva
Petržlen
Zeler
Smotana
Slaninka
Cibuľa
Horčica, citrón, čierne korenie, soľ, cukor
Postup:
Mäso opečieme na oleji z každej strany a dáme bokom. Vo výpeku podusíme mrkvu, zeler, petržlen, cibuľu, trstinový cukor, slaninku a zalejeme vodou alebo vývarom. Vložíme orestované mäso a varíme cca hodinku a pol. Keď je mäso uvarené, vyberieme ho von. Zeleninovú zmes rozmixujeme, zalejeme smotanou a ochutíme soľou, korením, citrónovou šťavou a horčicou
Karlovarský knedlík:
Suroviny:
toustovy chlieb
bylinky
vajíčka
cibuľa
Postup:
Toastový chlieb nakrájame na malé kocky, pridáme soľ, korenie, žĺtka, vyšľahaný sneh z bielkov, bylinky, orestovanú cibuľku, všetko premiešame zabalíme do fólie a dáme na 20 minút variť