Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie na mäso:
750 g panenka
Domáce pesto z medvedieho cesnaku
schwartzwaldská šunka
olej
soľ
čierne mleté korenie
Ingrediencie na prílohu a grilovanú zeleninu:
zemiaky
sladké zemiaky
korenie na pečené zemiaky
šampiňóny
kapia
cuketa
baklažán
korenie na grilovanú zeleninu
Ingrediencie na omáčku:
smotana na varenie
tavený syr
syr na toasty
čierne mleté korenie
soľ
Postup:
Panenku umyjeme, očistíme, osolíme a okoreníme. Potrieme pestom a obalíme schwarzwaldskou šunkou. Opečieme na panvici so všetkých strán a dáme do rúry na 110 stupňov na cca 2 hodiny. Zo smotany a syrov urobíme omáčku, ktorú dochutíme soľou a korením. Zeleninu umyjeme, nakrájame, okoreníme a sprudka ugrilujeme na panvici. zemiaky a sladké zemiaky predvaríme, potom nakrájame, okoreníme a upečieme v rúre na 200 stupňov Celzia do zlatista.