Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
180 g bielkov
300 g kryštálového cukru
20 g zlatého klasu
15 ml citrónovej šťavy
250 g mascarpone
200 ml šľahačkovej smotany
vanilkový cukor
rôzne ovocie na ozdobu
Postup:
V miske vyšľaháme bielka do peny, potom pridáme cukor a šľaháme do tuha. Keď je sneh tuhý, pridáme 20g zlatého klasu a 15 ml citrónovej šťavy. Cesto rozložíme na papier na pečenie a pečieme v rúre na 110 stupňov Celzia a sušíme 1,5 hodiny. Potom ju necháme v rúre vychladnúť. Po vychladnutí nalámeme do misiek pridáme mascarpone vyšľahané so šľahačkou a cukrom a ozdobíme ovocím.