Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Olivový olej
1 červená cibuľa
Šľahačková smotana
400 g červenej repy
Morská soľ
Čierne korenie
100 ml čerstvej jablkovej šťavy
40 0ml zeleninového vývaru
4 lyžice kozieho syra
2 lyžice kyslej smotany
Na ozdobenie:
Opražená rukola na olivovom oleji
Opečené krutóny
Postup:
V hrnci opražíme červenú cibuľu, pridáme červenú repu, bujón, soľ korenie, necháme dusiť. Keď je repa uvarená pridáme šľahačkovú smotanu jablkovú šťavu a rozmixujeme ak treba dochutíme cukrom. Na panvici si roztopíme kozí syr a zmiešame s kyslou smotanou. Na ozdobu opraženú rukolu a krutóny.