Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Čerstvé jahody
sušienková nátierka
2 ks šľahačka na varenie
kryštálový a práškový cukor
prášok do pečiva
1 ks škoricový cukor
3 vajcia
olej
maslo
múka
mascarpone
jedlé zlato
Postup:
Do korpusu potrebujeme tri vajíčka, ktoré vyšľaháme do peny, polohrubú múku, kryštálový cukor, teplú vodu a kypriaci prášok. Všetko vymixujeme mixérom. Cesto pečieme vo forme na pečenie v predhriatej trúbe na 180 stupňov Celzia približne 20 minút. Plnku pripravíme zo sušienkového krému a mascarpone. Na korpus navrstvíme krém, ozdobíme jahodami a jedlým zlatom. Pred podávaním necháme vychladnúť.