Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
kačacie prsia 1 kg
pražená cibuľa
pak choi
arašidové maslo hladké
cesnak
jarná cibuľka
sojová omáčka r
ybacia omáčka
ryžový ocot alebo iný podobný
citróny
koriander
hnedý cukor
čierne korenie
čili papričky (nechať aj na ozdobu)
sezamový olej
kokosové mlieko 1 malá konzerva
Postup:
Kačacie prsia na 12 minút na 180 stupňov, nechať vychladnúť. Všetko na omáčku spolu zmiešať a nechať prevrieť. Mäso nakrájať na tenko, 30 sekúnd osmažiť na sezamovom oleji, preliať omáčkou. Na tanier dať uvarené soba rezance, preliať kačkou s omáčkou, posypať jarnou cibuľkou, opečenou cibuľou, čili papričkou a koriandrom. Pak choi na panvici povaríme 3 minúty s vodou, octom, sójovou omáčkou.