Hlavné jedlo: Ružové prsíčko na zelenom podklade robo papp bez servitky

Hlavné jedlo: Ružové prsíčko na zelenom podklade

Rezance s kačacím mäsom.

Vyskúšajte u vás doma špecialitu od Roba Pappa.

Suroviny:

kačacie prsia 1 kg

pražená cibuľa

pak choi

arašidové maslo hladké

cesnak

jarná cibuľka

sojová omáčka r

ybacia omáčka

ryžový ocot alebo iný podobný

citróny

koriander

hnedý cukor

čierne korenie

čili papričky (nechať aj na ozdobu)

sezamový olej

kokosové mlieko 1 malá konzerva

Zdroj: TV JOJ

​Postup: 

Kačacie prsia na 12 minút na 180 stupňov, nechať vychladnúť. Všetko na omáčku spolu zmiešať a nechať prevrieť. Mäso nakrájať na tenko, 30 sekúnd osmažiť na sezamovom oleji, preliať omáčkou. Na tanier dať uvarené soba rezance, preliať kačkou s omáčkou, posypať jarnou cibuľkou, opečenou cibuľou, čili papričkou a koriandrom. Pak choi na panvici povaríme 3 minúty s vodou, octom, sójovou omáčkou.

Tagy: Jedlo